Gata! Anul 2016, se termină aici, se termină cu amintiri frumoase dar și cu regrete, cu gânduri bune dar și cu neîmpliniri, cu reușite dar și eșecuri. Trebuie să fie un echilibru peste tot.

Așa a fost și pentru acest blog care-l îl urmăriți de ceva timp și care are din ce în ce mai mulți cititori.

Aceste articole cu sfaturi, indicații sau sugestii și chiar învățături sunt motivația mea pentru ceea ce fac. Probabil mulți se întreabă despre ce este acest blog.

Răspunsul scurt este că îmi place să ajut oamenii să-și transformare viețile. Asta vreau să exprim prin aceste articole, să ajut oamenii să reușească în viață, să se dezvolte personal și spiritual.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” class=”” width=””]Citește aici Previziunile Generale pentru anul 2017.[/box]

Prin urmare m-am gândit să vă prezint topul cu cele mai vizionate articole din anul 2016.

Topul cu Cele mai Vizionate Articole de pe Blog în Anul 2016

 

1.Cele 5 Actiuni care Favorizeaza cel mai Frecvent Puterea Gândului. Vindecările aparent miraculoase, despre care auzi vorbindu-se, sunt în marea majoritate a cazurilor datorate unei credinţe ferme transmise telepatic prin dinamizarea adecvată a subconştientului.

Cele mai multe boli încep în minte, din cauza erorilor devenite obişnuite, care sunt semănate mereu în sfera pasivă de forţă a subconştientului. Aici intervine puterea gândului.

2.Cum Influențeaza Noua Vibrație Procesul de Transformare în Dimensiunea IV. Problema arzătoare a omenirii este atașamentul față de tot ce înseamnă materialitate.

Dacă vom putea deveni conștienți de periculozitatea acestui atașament, fără a încerca să judecăm sau să ocolim modurile prin care noi, cu bună știință, cândva, am devenit sclavii materialului, atunci cu siguranță vom deveni ființe creatoare, înțelegătoare, tolerante și spirituale, cu o vibrație superioară.

Sigur că procesul de transformare nu va fi ușor deloc, însă este cert faptul că nu avem nevoie de autorități exterioare pentru a crea un tablou propriu, în rezonanță cu Universul, unde genul de lume pe care dorim să o experimentăm să existe.

3.Cum ne Apărăm de Atacurile Vampirilor Energetici – 11 Tehnici de Apărare. S-ar putea expune soluţii separate pentru fiecare specie, în esenţă toate au un numitor comun. Atacurile vampirilor energetici sug energia celor din jur, întind capcane și caută să convertească alţi oameni.

Fiecare dintre acești vampiri au făcut din stilul său un mod de viaţă, o credinţă de nestrămutat. Vom învăța câteva tehnici de apărare împotriva acestora.Modul lor de a fi și de a acţiona ascunde lipsa unor valori, ascunde slăbiciuni și semne ale unei neputinţe de a se racorda social.

Aceste specii de vampiri sociali pot fi rezultatul unui dezechilibru emoţional sau al unor tulburări comportamentale.

4.Tehnici și Trucuri Folosite în Anihilarea Unui Atac de Panică. Persoanele care au atacuri de panică in mod frecvent au una sau amandouă dintre cele două temeri caracteristice panicii: teama de moarte și teama de nebunie.

Manifestările resimțite la nivel somatic în timpului atacului de panică pot fi atât de puternic neplăcute încât persoana să simtă că va face un infarct sau că se va sufoca.De asemenea, starea psihologică din timpul atacului, senzația de a pierde controlul asupra situației, determină teama persoanei că va înnebuni.
Atacurile de panică de multe ori încep în timpul perioadelor de stres mai accentuate decât cele normale din viața noastră. Ar putea fi o acumulare de multe lucruri. De regulă „stresul de fond”  se poate revărsa într-o panică.

5.Cum să îi Convingi pe cei din Apropierea ta să Adopte o Gândire Pozitivă. Sunt, într-adevăr, momente în care o gândire pozitivă ne încurcă.

Însă sunt și momente în care gândirea pozitivă ne ajută.Așadar, ușor poate fi trasă concluzia că abordările extremiste de tipul gândirea pozitivă este totul, cred că sunt abordări periculoase, prea puțin constructive și cred că realitatea infirmă în fiecare moment ambele ipoteze.

Gândirea pozitivă și cea negativă sunt doar concepte, însă când încercăm să punem totul sub umbrela unui concept și absolutizăm, găsim exemple care ne infirmă teoria, oricare ar fi ea.

Acesta a fost anul 2016. Ce ne rezervă 2017?…